Over ons

SOL-É-GRO brengt oogstverse vruchten in de keuken, inderdaad je oogst de vruchten thuis!

De planten van SOL-É-GRO worden gekweekt door Fortaplant. Wij zijn een bedrijf met de kennis en ervaring om op duurzame en biologische wijze planten te laten groeien én bloeien.

Eigen-zinnig bedrijf

Wij produceren op eigen-wijze. Een tikkeltje eigen-zinnig. Ons product moet iets extra’s bieden. Niet gewoon, maar vooral beter. Samen met onze partners zoeken wij oplossingen en verbeteringen, niet altijd de meest voor de hand liggende, maar de beste!

Zuivere en schone productie

Tijdens het hele productieproces gelden er strenge hygiëne- en ontsmettingsregels voor medewerkers en bezoekers. Daarnaast produceren we op duurzame wijze zodat jij optimaal kan genieten van onze planten. Geniet naast de smaak ook van de groei en bloei van de plant.

Kwaliteit

Onze kassen zijn uitgerust om planten op te kweken onder ideale omstandigheden.  Fortaplant staat garant voor uitstekende kwaliteit en 100% betrouwbare producten.

Smaak!

Over smaak valt te twisten, maar over het algemeen geldt, vers smaakt anders en vooral beter! Een ervaring die ons team je graag meegeeft.

Deskundig en betrouwbaar team

Onze servicegerichte medewerkers willen planten afleveren die waarde creëren. Bovenal lekkere vruchten die je zelf kunt plukken. Vandaag, morgen en volgende week, op het moment dat jij er zin in hebt!

Certificaten

Natuurlijk leveren wij een gecertificeerd product, o.a. voor duurzaamheid en milieu (MPS) en voor plantgezondheid (Nederlandse Algemene Keuringsdienst -NAK-tuinbouw)